3 min21 septembrie 2020

Vești optimiste de la FNV: locuințe noi pentru lucrătorii temporari

Pe 10 septembrie, dl. Plaatje de la FNV a făcut o vizită la Workinn Waalwijk. La invitația companiei Covebo Uitzendgroep, locuința de înaltă calitate pentru șederile scurte a fost vizitată zilele trecute. Workinn este un concept progresiv în care lucrătorii temporari se pot bucura de intimitate, liniște și spațiu. Un dormitor privat, o sală de sport și o cameră de relaxare sunt câteva dintre facilitățile pe care Workinn le poate oferi.

Directorii FNV au fost plăcut surprinși de faptul că lucrătorii temporari pot folosi un punct medical, precum spune dl. Bart Plaatje: „Pe lângă toate celelalte facilități și beneficii, amintind intimitatea și spațiul pentru locatarii, postul de prim ajutor este un atuu în campusul sustenabil”. Unul dintre interesele lucrătorilor temporari este să poată folosi un post de prim ajutor. Adesea, aceștia se confruntă cu un ajutor slab din cauza barierei lingvistice și a interlocutorului de altă naționalitate. Dl. Henk Buitink, CEO Covebo Uitzendgroep, este, de asemenea, entuziasmat de noul proiect: „Workinn este un bun exemplu al modului în care trebuie amenajate locuințele pentru lucrătorii temporari”. Workinn Waalwijk a fost realizat într-un timp relativ scurt în colaborare cu diferiți colaboratori, cum ar fi angajatorii locali și lucrătorii temporari.

Dormitorul propriu: un vis devenit realitate
Workinn răspunde la cererea mare de locuințe de înaltă calitate, destinate șederilor scurte. Cu acest proiect, CEO al Roozen van Hoppe Groep și dezvoltatorul Workinn, dl. Hendrik Roozen, a urmat un nou drum. Proiectarea celor trei clădiri rezidențiale vizează liniștea, spațiul și intimitatea locuitorilor săi. Clădirea progresivă, potrivit dl. Plaatje, se evidențiază prin apartamentele spațioase cu bucătărie, rețea WiFi, mașină de spălat și uscător. Baia este împărțită doar cu un coleg. Fiecare rezident are acces la un televizor și frigider în dormitorul său. „Acest lucru garantează cu tărie intimitatea locatarilor, le oferim un mediu confortabil”, spune dl. Hendrik Roozen. Angajații primesc propriul dormitor, lucru de care Dl. Henk Buitink este foarte încântat. Dormitoarele duble cu uși de legătură sunt disponibile pentru cupluri, astfel încât și ei se pot bucura de intimitate. În plus, există o sală de sport interioară și o zonă de relaxare.

Pandemia actuală
Camerele single au fost întotdeauna o cerință grea pentru Workinn și au fost punctul de plecare pentru acest proiect. Având în vedere situația actuală, aceasta a fost decizia potrivită. Măsurile COVID-19 ne obligă acum să aruncăm o privire și mai atentă asupra igienei și a vieții private, care este, de asemenea, o cerință pentru lucrătorii temporari ai Covebo Uitzendgroep și T&S Flexwerken.

Primii locuitori din Workinn Waalwijk
Într-o lună, octombrie 2020, primii lucrători temporari din Covebo Uitzendgroep și T&S Flexwerk vor putea să beneficieze de mediul plăcut de viață și de locurile de muncă din campus. Celelalte două clădiri vor fi finalizate la sfârșitul acestui an. Workinn Waalwijk oferă locuințe de calitate pentru 400 de locuitori.

Alte lucruri interesante!

Citiți mai multe bloguri din această categorie

BSN – Codul numeric personal olandez

2 min6 februarie 2024

Pensia în Olanda

2 min11 decembrie 2023

Centrul de testare și formare Covebo MAATT

2 min27 ianuarie 2022