Filtrare
Resetare filtre
25 km
Domeniul de activitate
Funcţie
Ore pe săptămână
Resetare filtre

Creaţi alertă a locurilor de muncă

Primiţi cele mai recente locuri de muncă pe email

Doriţi să fiţi la curent cu cele mai recente locuri de muncă adăugate ? Se poate! Selectaţi mai sus preferinţele şi vă trimitem săptămânal email cu cele mai recente locuri de muncă!
Afișează 59 rezultate
Afișează 59 rezultate

Locuri de muncă în Olanda 

Cauți un loc de muncă în străinătate cu cazare şi plată săptămânală? Avem oferte de muncă pentru candidaţi cu experienţă în domeniile reparaţii auto, construcţii, prelucrarea metalului, instalaţii şi tehnologie. De asemenea oferim locuri de muncă pentru necalificaţi în fabrici sau depozite. Verifică toate locurile de muncă şi aplică la locul de muncă dorit!

Locuri de muncă în construcţii

Îţi doreşti un loc de muncă în contrucţii? Avem oferte de muncă pentru muncitori cu experiență în construcții. Consultați toate posturile noastre vacante în construcții.

Locuri de muncă în instalaţii

Sunteți instalator, electrician, instalator de panouri solare sau specialist HVAC cu experienţă şi în căutarea unui loc de muncă? Oferim locuri de muncă cu începere imediată în domeniul instalaţiilor în Olanda. Verificați posturile vacante în instalații.

Locuri de muncă în prelucrarea metalului

Cauți un loc de muncă în prelucrarea metalului? Avem locuri de muncă pentru sudori, operatori CNC, lăcătuşi. Veți găsi aici toate posturile vacante din prelucrarea metalului.

Locuri de muncă în fabrici

Sunteţi o persoană îndemânatică și mereu activă, dar fără o calificare speficică?  Oferim locuri de muncă pentru muncitori necalificați, majoritatea locurilor de muncă sunt de operatori în fabrică în diferite domenii.  Aveți permis de conducere și vorbiți engleză conversaţional? Aplică acum la unul din locurile de muncă în producţie.

Locuri de muncă în logistică

Domeniul logistic este în continuă mișcare şi progres. Domeniul comerțului electronic în Olanda este în plină expansiune și, prin urmare, sunt disponibile o mulțime de locuri de muncă în logistică. Ai permis de conducere și vorbești limba engleză la nivel mediu? Verificați toate posturile vacante în logistică și aplicați acum!

Locuri de muncă în reparaţii auto

Locurile de muncă în industria reparaţiilor auto în străinătate sunt mai ușor de găsit decât v-ați aștepta. Lucraţi ca tinichigiu, găsiți un job ca mecanic auto sau orice altceva. Avem o mulțime de oportunități de angajare pentru candidaţi cu experienţă în domeniul auto. Alegeți un loc de muncă în domeniul auto potrivit experienţei dumneavoastră.