Disclaimer

Site-ul web

Covebo Uitzendgroep depune eforturi pentru a menține site-ul Covebo.ro cât mai simplu și mai ușor de utilizat. În consecință, site-ul este într-un permanent proces de dezvoltare. În ciuda grijii și atenției constante pe care le acordăm structurii acestui site, este posibil ca informațiile publicate aici să fie incomplete sau incorecte.

Dacă aveți întrebări, observații sau sugestii cu privire la conținutul site-ului Covebo.ro, ni le puteți transmite la adresa recrutare@covebo.nl. De asemenea, vă rugăm să ne contactați și în cazul în care considerați că site-ul este incomplet sau conține erori. Informațiile de pe acest site sunt completate (aproape) zilnic, iar în orice moment se pot efectua eventuale modificări, cu efect imediat și fără nicio notificare prealabilă.

Covebo Uitzendgroep nu poate garanta că informațiile de pe acest site sunt adecvate scopului în care consultați dvs. informațiile respective. Covebo Uitzendgroep nu își asumă nicio răspundere pentru nicio daună directă sau indirectă, indiferent de natura acesteia, care decurge din sau are legătură cu utilizarea acestui site sau cu imposibilitatea temporară de a consulta acest site. Compania Covebo Uitzendgroep nu este răspunzătoare nici pentru daune directe sau indirecte produse ca urmare a utilizării unor informații dobândite prin intermediul acestui site.

E-mail

Informațiile din e-mailurile de la Covebo Uitzendgroep sunt confidențiale și sunt adresate exclusiv destinatarului mesajelor. Nu sunt permise publicarea, multiplicarea, distribuirea și/sau divulgarea acestor informații către terțe părți. Dacă primiți dintr-o eroare un e-mail de la Covebo Uitzendgroep, vă rugăm să contactați imediat expeditorul răspunzând la e-mailul respectiv. Vă rugăm să ștergeți e-mailul respectiv și să nu comunicați nimănui conținutul acestuia. Covebo Uitzendgroep nu își asumă nicio răspundere pentru transmiterea incorect, incompletă sau la momentul nepotrivit a conținutului unui e-mail trimis și nici pentru viruși transmiși prin intermediul e-mailului.