2 min27 ianuarie 2022

Centrul de testare și formare Covebo MAATT

 

Covebo Recrutare oferă un centru de îndrumare și formare pentru cei care doresc să lucreze în Olanda în domeniul construcțiilor și domeniul tehnic. Covebo formează toți profesioniștii din construcții, instalații și inginerie care doresc să lucreze în străinătate, în centrul de testare și formare din Olanda, pentru a le oferi  informații practice despre ceea ce este important să cunoască atunci când vor efectua lucrări în Olanda.

Covebo are în prezent trei centre de formare și îndrumare în Nijkerk, Nieuwegein și Eindhoven. La aceste centre de formare se stabilește nivelul de cunoștințe și experiență pentru profesii ca: electrician, montator panouri solare, instalator, sudor.

Veți avea așadar parte de îndrumare încă din prima săptămână la unul dintre centrele de formare din Olanda, unde vă oferim mai multe informații despre felul în care se lucrează în cadrul proiectelor noastre și vă ajutăm să vă acomodați cu modul de lucru olandez.

Scopul centrului de testare:

Muncitorii calificați sunt testați cu privire la abilitățile lor tehnice și pot învăța noi abilități. Durata sesiunilor de antrenament diferă, aceasta putând fi de câteva ore sau un anumit număr de zile. Pentru clienții olandezi, precizia este foarte importantă. Siguranța angajaților este, de asemenea, o prioritate. Toate aceste lucruri sunt incluse și în sesiunile de antrenament.

Centrul dispune de toate uneltele necesare și instalațiile pentru un training de succes în cadrul sesiunilor. Vorbirea limbii engleze și bune abilități de comunicare sunt necesare pentru o comunicare cât mai eficientă la centrul de formare.

Alte lucruri interesante!

Citiți mai multe bloguri din această categorie

Olanda: Destinația profesională de top pentru români

5 min13 mai 2024

Este munca în instalații sanitare dificilă? Descoperiți în acest articol!

3 min22 februarie 2024

BSN – Codul numeric personal olandez

2 min6 februarie 2024