Acordăm o atenție deosebită asupra părerilor despre Covebo și de aceea ne-am hotărât să realizăm sondaje frecvente pentru a afla opinia persoanelor ce lucrează cu noi, care sunt aspectele de care sunt mulțumiți și care sunt lucrurile pe care trebuie să le îmbunătățim. Chestionarul a fost efectuat pe un număr de 222 de respondenți, persoane ce lucrează alături de Covebo sau au lucrat de curând, în diverse domenii precum departamentele tehnice, producție sau logistică.

Prin intermediul acestui articol dorim să vă aducem la cunoștință și dumneavoastră care sunt părerile despre Covebo.

Opinia oamenilor despre Covebo ca angajator

86% dintre respondenți sunt satisfăcuți de Covebo ca angajator și aproximativ 80% sunt de părere că au fost îndeplinite toate acordurile și condițiile menționate la angajare.

Marea majoritate ar recomanda compania unui prieten sau familiei și chiar dorim să încurajăm această practică. Oamenilor le este mult mai ușor atunci când au lângă ei persoane apropiate și mai ales dacă se pot întâlni și la locul de muncă cu acestea. Dorul de casă este atenuat atunci când poți petrece timpul liber cu prietenii și munca este mai ușoară când poți lucra alături de ei.

 

Părerea despre recrutori și persoanele de contact din companie

Am dorit bineînțeles să aflăm și opinia oamenilor despre recrutori și persoanele de contact din Olanda. Preponderent răspunsurile au fost pozitive și aceștia sunt de părere că au primit explicații complete despre locul de muncă, informațiile de la persoana de contact au fost clare și ușor de înțeles, sunt mulțumiți de condițiile de angajare, de transportul oferit de companie și cel mai important aspect, sunt mulțumiți de activitățile postului.

Facem tot posibilul ca cei interesați să lucreze în Olanda să primească toate informațiile de care au nevoie. Ca prim pas puteți vizualiza oferta pe site, ulterior veți avea un interviu telefonic cu un reprezentant. Vă recomandăm să acordați o atenție sporită informațiilor primite și să adresați întrebări. Atunci când începeți munca veți fi întâmpinat în Olanda de persoana dvs. de contact care vă va oferi informații suplimentare și care vă va ghida pe parcursul colaborării.

Opinia despre cazare

Privind cazarea, 70% dintre persoane au menționat ca sunt mulțumite de aceasta și în mare parte relatează că le-au fost îndeplinite așteptările. Cazările pe care le punem la dispoziție sunt conforme cu reglementările SNF, sunt complet mobilate și utilate și veți primi și un pachet de bun venit. Așadar nu este necesar să efectuați cheltuieli suplimentare pentru utilități, decât dacă vă doriți acest lucru.

 

„În toate cazările oferite de Covebo am stat singur în cameră, în fiecare zi vin la serviciu cu mașina oferită de companie și în situații deosebite luăm legătura cu persoana de contact Covebo.”

Ionel

Instalator
„În toate cazările oferite de Covebo am stat singur în cameră, în fiecare zi vin la serviciu cu mașina oferită de companie și în situații deosebite luăm legătura cu persoana de contact Covebo.”

Ionel

Instalator

Părerea despre plata salariilor

Un aspect foarte important pe care îl valorificăm este de a plăti salariile la timp și din opinia persoanelor reiese că 98,7% au primit salariul la data stabilită. Ne dorim ca persoanele ce colaborează cu noi să aibă parte de o experiență plăcută, să fie mulțumiți de serviciile noastre, de locul de muncă și de sarcinile pe care trebuie să le efectueze.

Dacă aveți recomandări pentru noi sau sunt aspecte pe care considerați că ar trebui să le îmbunătățim, puteți trimite feedback-ul dumneavoastră pe e-mail, printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Covebo Recrutare sau un mesaj privat pe pagina de Instagram covebo.recrutare.romania.

Rămâneţi la curent

Citiţi cele mai recente articole

Arhitectura olandeză: O fuziune între tradiție și modernitate

4 min5 iulie 2024

10 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să călătorești/lucrezi în Olanda

4 min2 iulie 2024

Cum sărbătoresc olandezii: Tradiții și voie bună

4 min10 iunie 2024