Ce este Maatt și cum se leagă activitatea de Covebo?

 

Centrul MAATT face parte din familia Covebo, fiind centrul de îndrumare, formare și testare din domeniul tehnic pentru locurile de muncă precum montatori panouri solare, electrician, instalator.
MAATT formează și oferă locuri de muncă profesioniștilor din domeniul instalațiilor și ingineriei care doresc să lucreze în Olanda. La centrul de testare și formare Maatt se oferă informații practice despre ceea ce este important să se cunoască la locul de muncă în Olanda.

Opinia celor care aleg să lucreze cu Maatt:

Cum lucrează Maatt:
 • Proiectele la care se lucrează sunt pe întreg teritoriul Olandei şi pot fi construcţii civile de case noi sau apartamente, cât şi proiecte de renovări sau proiecte industriale.
 • Pentru specialiştii din domeniul instalaţiilor, procesul de angajare începe cu recrutarea, adică contactul cu recruiter-ul specializat şi o discuţie telefonică cu colegii din Olanda.
 • Următorul pas este stabilirea de comun acord a unei date de călătorie către Olanda şi achiziţionarea unui bilet de avion sau autocar. Acest bilet este plătit integral de către angajator.
 • Prima săptămână în Olanda este de acomodare cu stilul de muncă olandez, adică veţi petrece 2-3 zile la centrul de formare Maatt din Nijkerk unde un instructor/maistru olandez vă explică maniera de lucru olandeză.
 • La sfârşitul primei săptămâni veţi semna contractul de muncă şi veţi primi maşina de lucru, trusa de unelte Hilti şi echipamentul de protecţie.
 • Maatt vă oferă asistenţă în limba română, vă facilitează obţinerea unui număr BSN şi vă oferă posibilitatea de a urma cursul VCA în limba română şi obţinerea unui certificat VCA.

Avantaje dacă lucrezi alături de Covebo și MAATT:

Pentru specialiștii cu experiență ca ELECTRICIENI și INSTALATORI oferim GRATUIT curs pentru a învață limba engleză.

În plus, veți beneficia de:

 • Transport din România în Olanda gratuit, plătit de noi
 • Cazare gratuită, singur în cameră
 • Condiții bune de cazare, complet mobilat și utilat cu internet inclus
 • Mașină de serviciu
 • Asigurare medicală gratuită

 

 

Ai experiență ca electrician și vrei să lucrezi în Olanda?

Oferim locuri de muncă în Olanda pentru electricieni cu experiență. Beneficiați de transport, cazare și asigurare medicală gratuite. Clienții pe care îi reprezentăm sunt firme mari de instalații electrice, cu multe proiecte la scară largă în construcții civile sau industriale.

Ai experiență ca instalator și vrei să lucrezi în Olanda?

Ești pasionat de instalații sanitare, termice sau de gaze și vrei să lurezi în Olanda?  Oferim un loc de muncă stabil, pe termen lung, pentru instalatorii cu experiență. Beneficiați de cazare și transport gratuite, plata săptămânală și multe proiecte.

Ai experiență ca montator panouri solare și vrei să lucrezi în Olanda?

Nu îți este frică de înălțimi și ai experiență în montarea panourilor solare? Energia alternativă reprezintă viitorul, fiind o piață în continuă creștere și dezvoltare. Aplică pentru postul de montator panouri solare în Olanda și îți oferim posibilitatea de a avea o cariera pe termen lung în Olanda

Excelent, sunteți interesat!

Completați-vă datele

Aveți întrebări?

Completați-vă datele

Alexandra Danciu

Agent de recrutare

Întrebări și răspunsuri

Despre desfășurarea cursului gratuit
Cât durează cursul?

Durata cursului este de 8 săptămâni pentru a putea obține un nivel A1 de limba engleză.

Participarea la acest curs gratuit nu creează nicio obligaţie contractuală. Puteți abandona cursul când doriți și nu va trebuie să îl plătiți, deși, sperăm că nu veți face acest lucru și vă veți păstra motivația pe tot parcusul cursului. 🙂

Cursurile se vor desfășura exclusiv în mediul online. Acestea vor avea loc de 2 ori pe săptămâna, ședințele vor fi de grup, în intervalul 08:00-20:00 (ora aleasă de dvs. împreună cu profesorul în funcție de disponibilitate). Pe parcursul ședințelor veți avea de efectuat și teme pentru a putea exersa activ limba engleză.

Pentru a participa la curs aveți nevoie de:

– un laptop/telefon mobil

– conexiune la internet

– căști (dacă este nevoie pentru a nu va distrage atenția zgomotele din exterior)

– să vă instalați programul prin care se va ține cursul (exemplu: Zoom, Skype)

– dorința de învățare 🙂

Cursul se va desfășura în România. După ce absolviți cursul, primiți diploma doveditoare dupa examenul final și puteți începe colaborarea cu Covebo, diviza MAATT. Vom ține legătura constant pentru noul dumneavoastră loc de muncă în Olanda.