3 min19 martie 2020

Informare privind pandemia

Stimate domn/doamnă,

Ne dăm seama că acestea sunt vremuri incerte pentru toată lumea. Mulți dintre noi suntem departe de casă și nu reușim să fim alături de familie și prieteni. Vrem să subliniem că ne simțim responsabili pentru bunăstarea și sănătatea dvs. și că vă vom ajuta dacă este necesar. Suntem întotdeauna disponibili pentru întrebări și ajutor.

Recent, Mark Rutte, premierul olandez a ținut un discurs televizat. Astfel au fost anunțate noi măsuri pentru a reduce la maxim răspândirea virusului Corona. Drept urmare, aceste măsuri au în vedere capacitatea spitalelor de a acorda îngrijiri medicale persoanelor în vârstă și persoanelor cu probleme de sănătate. În acest sens, el și-a exprimat încrederea în abordarea propusă și într-un rezultat pozitiv. Dorim să vă informăm despre aceste măsuri:

  • Școlile și grădiniţele se închid de luni 16 martie. Această măsură se referă la școlile din învățământul primar, gimnazial și profesional.
  • Copiii ai căror părinți lucrează în sistemul medical, poliție, transport în comun și pompieri, de exemplu, pot duce copiii la şcoală şi grădiniţă, astfel încât să îşi poată desfăşura activitatea profesională în mod normal. Pentru aceşti copii nu se plătesc costuri suplimentare. Cllick aici pentru o listă de profesii vitale.
  • Profesorii vor organiza învăţământ la distanță pentru copiii care stau acasă, în special pentru elevii din anii terminali din învățământul gimnazial şi profesional.
  • Toate restaurantele şi barurile vor fi închise de duminică 15 martie ora 18:00. Se pot face comenzi cu livrare. Dar evitați mulțimile, nu vă apropiați de alte persoane și luați-vă comanda acasă (nu mâncați în locaţia respectivă).
  • Cluburile de sport și fitness, saune, și cafenele se închid de duminică 15 martie ora 18:00.

Pentru multe persoane din Olanda aceast lucru înseamnă că nu va fi de muncă sau că vor lucra mai mai puține ore. Deocamdată la Covebo sunt doar câteva cazuri ce ţin de muncă. Desigur, unii dintre clienții noștri au mai puţin sau deloc de muncă pentru lucrătorii noștri temporari. La alţi clienţi volumul de muncă este ridicat. Mulți dintre acești clienți sunt activi în logistică pentru supermarketuri și în industria alimentară.

Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a ne asigura că avem suficient de muncă pentru aproape toată lumea în săptămânile următoare. Aceasta poate însemna că trebuie să lucrați temporar în altă parte. În acest caz, vom conta pe cooperarea dumneavoastră.

Deocamdată am dori să repetăm recomandările bine cunoscute:

  • Spălați-vă des pe mâini
  • Folosiți prosoape şi şerveţele de hârtie
  • Tuşiţi sau strănutaţi în interiorul braţului
  • Nu strângeţi mâna
  • Este de la sine înțeles că ar trebui să rămâneţi acasă dacă aveţi simptome și să informaţi persoana de contact de la Covebo.

Faptul că lucrați în continuare prin Covebo înseamnă că este important pentru funcționarea societății. Ne bazăm pe angajamentul dumneavoastră și bineînțeles că puteți conta pe noi!

Management- ul Covebo Group
18 martie 2020

Alte lucruri interesante!

Citiți mai multe bloguri din această categorie

O agenție olandeză de plasare a forţei de muncă orientată către nevoile dumneavoastră

4 min24 iunie 2020