Montator panouri solare

Nijkerk 40 ore Instalaţii tehnico-sanitare şi electrice V-001136
O nouă şansă în carieră pe o piată aflată în creştere. Te poti alătura echipei noastre dacă ai experienţă tehnică, vorbeşti limba engleză, deţii permis de conducere şi nu ai teamă de înălţime.
Montator panouri solare - Nijkerk

Noul dvs. loc de muncă

Ce veți face?

Veți lucra pe o nouă piață emergentă care este într-o continuă creștere în Olanda, dar și în România. Panourile solare transformă energia soarelui în electricitate. Soarele este gratuit și necesită o mică investiție pentru a-l folosi.

Vă veți desfășura activitatea alături de un coleg dar și alături de un electrician, împreună cu aceștia veți instala panourile solare la diferiți clienți.

Veți lucra mult la înălțime, așadar siguranța este importantă. Veți monta elementele de fixare pe diferite tipuri de acoperișuri, dacă panourile sunt perfect drepte, clientul este complet fericit. Lucrați cu cele mai bune materiale de montare, iar mașina de transport este echipată cu toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă efectua activitatea.

Despre companie

Scurtă introducere

Veți lucra pentru clienții New Energy, parte a Covebo, aceste companii asigurând instalarea de panouri solare pe nenumărate tipuri de clădiri, putând fi acoperișurile caselor, dar și suprafețe mai mari, precum sălile de distribuție.

În Olanda există încă multe acoperișuri care pot fi utilizate pentru construcția de panouri solare. Panourile sunt o investiție pentru acum, dar și pentru viitor.

Montator panouri solare - Nijkerk - 1

Ce vă oferim

Pe lângă o abordare personală
  • Salariu poate ajunge până la 520 euro net/săptămână în funcție de experiența dvs.
  • Mașină de serviciu
  • Decontarea integrală a cheltuielilor cu transportul de la cazare la locul de muncă
  • Cazare gratuită, singur în camera
  • Oportunități de promovare
  • Loc de munca stabil pe termen lung pe această piață în creștere

Ce competențe vă sunt necesare?

Și la ce aspecte acordăm noi atenție
  • Cel mai important este să nu aveți teamă de înălțimi, panourile solare sunt montate pe acoperișuri (înclinate) și, prin urmare, la înălțime
  • Este necesar să cunoaşteţi limba engleză la nivel conversaţional
  • Experienţa cu panourile solare sau cu lucrul la înălţime este necesară
  • Permis de conducere pentru a vă deplasa la locul de muncă

O zi de lucru obișnuită

Cum arată aceasta?

În calitate de montator panouri solare pe acoperişuri, programul dvs. o să înceapă dimineaţa, la depozit, acolo unde preluaţi trusele de scule şi echipamentul. Vă îndreptaţi apoi către primul proiect împreună cu coordonatorul de echipă şi colegii dvs. Înainte să începeţi montarea panourilor solare, o să montaţi schela sau sistemele de siguranţă. În momentul în care puteţi începe munca în siguranţă, treceţi la ridicarea panourilor pe acoperiş şi montarea acestora. Colegul dvs electrician o să conecteze apoi sistemele electrice. Când totul este gata, vă veţi îndrepta către o nouă locaţie unde urmaţi aceeaşi procedură. La finalul zilei o să mergeţi înapoi la depozit unde predaţi trusa de scule şi apoi vă îndreptaţi către cazare.

Despre Covebo

Scurtă introducere

Covebo este întotdeauna aici pentru dumneavoastră. Vă îndrumăm la începutul noii dvs. misiuni și suntem întotdeauna disponibili pentru întrebări atunci când lucrați în Olanda. Ne asigurăm că puteți începe prima zi de lucru bine pregătit. Veți primi echipament de lucru și toate uneltele necesare pentru a vă desfășura munca. De asemenea, acordăm multă atenție cazărilor, dumneavoastră având propriul dormitor.

Iată ce vom face!

1
Vă verificăm solicitarea - icon
Vă verificăm solicitarea

După ce trimiteți solicitarea dvs., ne ocupăm de aceasta cât mai curând posibil

2
Vă contactează un agent de recrutare - icon
Vă contactează un agent de recrutare

Ne-am bucura să aflăm mai multe despre dvs. și dorințele dvs.

3
Vom căuta un loc de muncă potrivit - icon
Vom căuta un loc de muncă potrivit

Vom stabili dacă vă potriviți cu ceea ce caută clienții noștri

Excelent, sunteți interesat(ă)!

Completați-vă datele

Aveți întrebări?

Luați legătura cu unul dintre agenții noștri de recrutare

Catalin Dragoi

Da, mă interesează