Sunteți în căutarea unui loc de muncă în Olanda în domeniul prelucrării metalului?

Dacă aveți experiență ca sudor MIG/MAG sau sudor TIG, operator/programator CNC, lăcătuș sau lăcătuș naval, vă așteptăm în echipa noastră!

Profesioniștii din domeniul prelucrării metalului sunt extrem de apreciați în Olanda, iar alături de Covebo veți avea parte de numeroase oportunități și avantaje. Veti acumula experiență într-o piață de muncă internațională, veți dezvolta noi aptitudini și, desigur, veți beneficia de oportunități salariale generoase, pe măsură ce evoluați profesional.

Ca agentie de recrutare, oferim o atenție deosebită fiecărui candidat în parte, cu scopul de a vă ghida către o oportunitate profesională care să se potrivească atât cu cunoștințele și abilitățile dumneavoastră, cât și cu cerințele specifice ale postului. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă în Olanda, cu cazare gratuită, dar și multe alte beneficii, nu ezitați să ne contactați.

Aplica acum Vezi toate joburile

Locuri de muncă în prelucrarea metalului -

Ai experiență ca sudor MIG/MAG (135/136/138)?

Ești interesat de oportunitatea de a lucra ca sudor MIG/MAG (135/136/138)  în Olanda? Dacă ai cunoștințe și experiență în aceste tehnici de sudură, ești persoana pe care o căutăm! Vei avea un rol important în cadrul unor proiecte diversificate si de mare amploare și te vei dezvolta într-un mediu internațional. Îți oferim contract olandez, colaborare pe termen lung, cazare gratuită și multe alte avantaje.

Ai experiență ca sudor TIG?

Angajăm sudor TIG în Olanda! Dacă ai experiență în domeniu, abilități de limba engleză și permis de conducere categoria B, alătură-te chiar acum echipei noastre din Olanda! Îți oferim salariu atractiv, plătit săptămânal și multe alte beneficii.

Locuri de muncă în prelucrarea metalului -
Locuri de muncă în prelucrarea metalului -

Ai experiență ca operator/programator CNC?

Ești în căutarea unui loc de muncă operator/programator CNC? Dacă ai experiență în acest domeniu, îți oferim un loc de muncă în Olanda, cu plecare imediată, cazare gratuită și colaborare pe termen lung.

Excelent, sunteți interesat(ă)!

Completați-vă datele

Aveți întrebări?

Completați-vă datele

Mihaela Rusu