Locuri de muncă în depozit

Posturile în domeniul logistic sunt din ce în ce mai căutate. Activitățile sunt plăcute, se lucrează într-un ritm constant și de cele mai multe ori nu este necesară experiența. Comenzile în mediul online cresc și odată cu ele și locurile de muncă în depozite. Ca operator depozit veți fi repartizat pe una dintre următoarele zone: împachetare, sortare, scanare produse sau ambalare comenzi.

Alături de Covebo ca operator depozit în Olanda, veți dobândi experiență pe piața de muncă internațională, veți căpăta noi aptitudini și bineînțeles veți avea oportunitatea de a câștiga un salariu mai bun.

Aplică acum

Beneficiile colaborării alături de Covebo

Pe lângă o abordare personală, vă oferim:
  • Salariu avantajos, plătit săptămânal
  • Posibilitatea de a colabora pe termen lung
  • Loc de muncă stabil și sigur
  • Asigurare medicală
  • Cazare complet mobilată și utilată, conformă cu standardele SNF
  • Transportul de la locul de muncă la cazare și retur

Ce aptitudini vă sunt necesare?

Și căror aspecte se acordă o atenție deosebită
  • Cunoștințe de limba engleză, nivel conversațional (veți avea colegi de diferite naționalități, așadar pentru a putea comunica și pentru a înțelege sarcinile de lucru, este important să puteți vorbi și înțelege limba engleză)
  • Permisul de conducere categoria B (reprezintă un avantaj)
  • Flexibilitate pentru a lucra în schimburi

Locuri de muncă pentru studenți

Muncește și călătorește

Locuri de muncă

pentru persoane cu cazare proprie

Cele mai recente locuri de muncă: Acum pe e-mail

Vă vom ține la curent!

Nu vreţi să așteptaţi? Înscrieți-vă pentru alerta locurilor de muncă: vă vom ține la curent cu cele mai recente posturi vacante.

Cum puteți crea o alertă a locurilor de muncă? Foarte simplu. Accesați pagina posturi vacante, bifați domeniile care vă interesează din lista  domeniilor de activitate și dați click pe „Creați o alertă a locurilor de muncă” din partea de jos a listei. De îndată ce apar noi posturi care răspund dorinţelor dumneavoastră, veți primi automat o notificare pe e-mail. Așteptăm cu nerăbdare solicitarea dumneavoastră.

Măriţi-vă şansele pentru găsirea unui loc de muncă

Înregistrați-vă la Covebo ca solicitant de locuri de muncă in strainatate

Nu ați găsit un post vacant care vi se potrivește? Nicio problemă. Înregistraţi-vă la Covebo folosind formularul de mai jos și măriţi-vă șansele de angajare. Pe baza experienței profesionale și a abilităţilor dumneavoastră, vom evalua dacă vă pliaţi pe cerinţele beneficiarilor noștri sau poate chiar pe cerinţele unui post în cadrul Covebo. În cazul în care vă potriviţi pentru un loc de muncă vă vom contacta.

Munca în Olanda

Tot ce trebuie să știți!

Excelent, sunteți interesat(ă)!

Completați-vă datele

Aveți întrebări?

Completați-vă datele

Raluca Nicolae