Locuri de muncă în depozit

Posturile în domeniul logistic sunt din ce în ce mai căutate. Activitățile sunt plăcute, se lucrează într-un ritm constant și nu este necesară experiența. Comenzile în mediul online cresc și odată cu ele și locurile de muncă în depozite. Ca operator depozit veți fi repartizat pe una dintre următoarele zone împachetare, sortare, scanare produse sau ambalare comenzi.

Lucrând în Olanda alături de Covebo ca operator depozit veți dobândi experiență pe piața de muncă internațională, veți căpăta noi aptitudini și bineînțeles veți avea oportunitatea de a câștiga mai bine.

Beneficiile colaborării alături de Covebo

Pe lângă o abordare personală, vă oferim:
  • Posibilitatea de a colabora pe termen lung
  • Salariu avantajos, plătit la data stabilită
  • Loc de muncă stabil și în siguranță
  • Cazare complet mobilată și utilată, conformă cu standardelor SNF
  • Asigurare medicală
  • Transportul de la locul de muncă la cazare și retur

Ce aptitudini vă sunt necesare?

Și căror aspecte se acordă o atenție deosebită
  • Veți avea colegi de diferite naționalități, așadar pentru a putea comunica și pentru a înțelege sarcinile sunt necesare cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional
  • Flexibilitate pentru a lucra în schimburi
  • Permisul de conducere categoria B este un avantaj

Muncă pentru studenţi

Combina munca si calatoriile

Cele mai recente locuri de muncă pe e-mail

Vă vom ține la curent!

Nu vreţi să așteptaţi? Înscrieți-vă pentru alerta locurilor de muncă: vă vom ține la curent cu cele mai recente posturi vacante.

Cum puteți crea o alertă a locurilor de muncă? Foarte simplu. Accesați pagina posturi vacante, bifați domeniile care vă interesează din lista  domeniilor de activitate și dați click pe „Creați o alertă a locurilor de muncă” din partea de jos a listei. De îndată ce apar noi posturi care răspund dorinţelor dumneavoastră, veți primi automat o notificare pe e-mail. Așteptăm cu nerăbdare solicitarea dumneavoastră.

Locuri de muncă

pentru persoane cu cazare proprie

Măriţi-vă şansele pentru găsirea unui loc de muncă

Înregistrați-vă la Covebo ca solicitant de locuri de muncă in strainatate

Nu ați găsit un post vacant care vi se potrivește? Nicio problemă. Înregistraţi-vă la Covebo folosind formularul de mai jos și măriţi-vă șansele de angajare. Pe baza experienței profesionale și a abilităţilor dumneavoastră, vom evalua dacă vă pliaţi pe cerinţele beneficiarilor noștri sau poate chiar pe cerinţele unui post în cadrul Covebo. În cazul în care vă potriviţi pentru un loc de muncă vă vom contacta.

Munca în Olanda

Tot ce trebuie să știți!

Excelent, sunteți interesat(ă)!

Completați-vă datele

Aveți întrebări?

Completați-vă datele

Bianca Dobre

Agent de recrutare