2 min15 martie 2023

Cât de ușor poți găsi un job în Olanda dacă nu ai calificare?

Dacă îți cauți un loc de muncă în străinătate, înseamnă că te interesează un anumit domeniu și ai experiență, ai dori mai multe proiecte diverse într-un mediu internațional sau că ești la început de carieră și ai nevoie de un loc de muncă cu începere imediată. Pentru ambele cazuri, atât pentru calificați, cât și pentru necalificați, Olanda are soluții și locuri de muncă potrivite pentru fiecare stadiu de carieră și studii. Sunt numeroase locuri de muncă pentru care poți aplica rapid chiar și fără experiență, atât timp cât ai și alte aptituduni. De exemplu, una dintre cele mai solicitate cerințe este cunoașterea limbii engleze.

De ce Olanda? Conform statisticilor din ultimii ani, Olanda este în topul țărilor preferate pentru munca în străinătate și continuă să urce an de an pe scara ierarhică. Cazarea, transportul și plata săptămânală sunt doar câteva dintre beneficiile unui job în Olanda.


Care sunt pașii?

 

1. Apelează la o agenție de recrutare

Cea mai rapidă și sigură modalitate prin care poți găsi un job potrivit abilităților tale este aceea de a apela la o agenție de recrutare. În acest mod, poți avea acces în mod gratuit la o varietate de joburi din diverse domenii. Mai multe opțiuni, mai multe avantaje, mai multe șanse.

Dacă în prezent ești în căutarea unui loc de muncă, te invităm să vizitezi pagina noastră cu joburi vacante.


2. Informează-te despre Olanda

Deși vei primi lista cu actele necesare angajării de la agenția de recrutare, nu uita să ai în vedere faptul că trebuie să te adaptezi normelor olandeze. Orice schimbare aduce cu ea noi provocări profesionale, dar și personale. Indiferent de durata de timp pentru care alegi să lucrezi în Olanda, încearcă să găsești modalități prin care să îți faci șederea cât mai plăcută.

În secțiunea articole de blog poți găsi diverse articole cu informații utile despre Olanda.


3. Dă dovadă de flexibilitate

Poate ai în minte o anumită locație sau companie din Olanda, însă încearcă să îți păstrezi opțiunile deschise. Cele mai multe joburi disponibile pentru personalul fără experiență sunt de obicei de tip entry-level, însă orice nou început îți poate aduce numeroase oportunități pe termen lung și posibilități de avansare.

În cazul în care consideri că joburile disponibile nu ți se potrivesc, poți să completezi formularul de pe site-ul nostru. În acest fel îți mărești șansele pentru găsirea unui loc de muncă și te asiguri că vei fi printre primele persoane contactate în momentul în care vor apărea joburi noi.

Alte lucruri interesante!

Citiți mai multe bloguri din această categorie

Olanda: Destinația profesională de top pentru români

5 min13 mai 2024

Este munca în instalații sanitare dificilă? Descoperiți în acest articol!

3 min22 februarie 2024

BSN – Codul numeric personal olandez

2 min6 februarie 2024