Ești în căutarea unui loc de muncă în industria auto?

Sunteți profesionist în reparații auto? Aveți experiență și sunteți  interesat de un loc de muncă în străinătate, în Olanda? Oferim locuri de munca pentru: vopsitori de caroserie auto, tinichigii, specialiști PDR, montatori în asamblarea caroseriei auto, mecanici auto.

Aplica acum Vezi toate joburile

 

Automotive -

Ai experiență ca tinichigiu auto?

Oferim locuri de muncă în Olanda ca tinichigiu auto cu experiență. Ca parte a unei echipe de specialiști te vei ocupa de repararea sau înlocuirea panourilor de caroserie ale autovehiculelor avariate. Numeroase avantaje, printre care: salariu atractiv, cazare gratuită, plata săptămânală.

Ai experiență ca vopsitor auto?

Ești pasionat de industria auto și vrei un loc de muncă în străinătate ca vopsitor auto? Dacă vrei să te dezvolți și să lucrezi într-unul dintre cele mai bune centre din Europa, aplică pentru postul de vopsitor auto în Olanda.

 

Automotive -

 

Automotive -

Ai experiență ca mecanic auto?

Sunteți  în căutarea unui loc de muncă ca mecanic auto? Dacă aveți experiență în acest domeniu, vă oferim un loc de muncă în Olanda, cu plecare imediată și colaborare pe termen lung.

Ai experiență ca tinichigiu specialist PDR (reparații/ tinichigerie fără revopsire)

Specialist PDR (Paintless Dent Remove), este un nou concept în repararea caroseriei automobilelor avariate de grindină sau orice fel de avarie, fără vopsire. Dacă ești expert în repararea rapidă și eficientă prin această tehnică,  fără a mai fi nevoie de chiturire și de revopsire, atunci aplică pentru acest loc de muncă în Olanda.

 

Automotive -

 

Automotive -

Ai experiență ca mecanic asamblare și dezasamblare auto

Ești pasionat de industria auto? Oferim locuri de muncă în străinătate pentru tehnicieni/mecanici pentru asamblare și dezasamblare a vehiculelor. Dacă vrei să faci parte dintr-o companie cu renume în continuă dezvoltare aplică la acest loc de muncă în Olanda.

Ai experiență ca pregătitor vopsire auto?

Ești în căutarea unui loc de muncă ca pregătitor pentru vopsire de caroserie auto? Dacă aveți experiență în acest domeniu, vă oferim un loc de muncă în Olanda, cu plecare imediată și colaborare pe termen lung.

 

Automotive -

 

Automotive -

Ai experiență ca polishator auto?

Căutăm un șlefuitor/polisator de caroserie cu experiență pentru a începe imediat să lucreze în Olanda. Veți fi responsabil pentru lustruirea vehiculelor nou vopsite și inspectarea vehiculul finit pentru a vă asigura că nu există defecte.

Ai experiență ca mecanic asamblare remorci?

Ai experienţă în domeniul tehnic ori în domeniul auto şi îţi doreşti să îţi dezvolţi cariera în străinătate? Experienţa de lucru ca mecanic asamblare remorci în Olanda poate fi satisfăcătoare din punct de vedere profesional şi financiar. Beneficiați de transport, cazare, contribuţie la sistemul de pensii olandez si asigurare medicală gratuite.

Automotive -

Excelent, sunteți interesat(ă)!

Completați-vă datele

Aveți întrebări?

Completați-vă datele

Stefan Voicu