Serviciile noastre

BINE AȚI VENIT PE PAGINA OFICIALĂ A COVEBO ROMÂNIA!

Covebo este o firmă de intermediere pe piața muncii olandeze, care a fost înființată de la zero în 2001 de către John van de Veen și Gert Bouw la Nijkerkben. Activitatea noastră de bază este intermedierea profesioniștilor pe piața de muncă din Olanda.

Majoritatea angajaților noștri au posibilitatea de a lucra pentru o perioadă mai lungă în Olanda. Pentru noi cele mai importante aspecte sunt calitatea și onestitatea, precum și satisfacția angajaților și clienților.

În primul rând oferim locuri de muncă în domeniul construcțiilor și în domeniul tehnic. Să lucrezi prin Covebo în Olanda înseamnă: salarizare corectă, contract legal de muncă, cazare asigurată de angajator, asigurare de sănătate, număr de asigurare socială și informații complete despre acestea în limba maternă.

CAZARE

Factorul uman este cel mai important pentru echipa de recrutare Covebo. De aceea este esențială asigurarea unei cazări unde angajații se pot simți confortabil, unde se pot odihni după o zi de muncă și se pot simți bine în timpul liber. Ca membru ABU (Asociația Generală a Agențiilor de Intermediere) și NBBU (Asociația olandeză de agenții de intermediere și muncă temporară) Covebo deține certificarea Certified Flex Home. Toate locuințele sunt mobilate și utilate. În utilități sunt incluse cele pentru bucătărie, mașină de spălat, aspirator, televizor, internet și alte utilități de bază.

SOLICITAREA NUMĂRULUI DE ASIGURARE SOCIALĂ

Pentru Covebo cea mai mare importanță o reprezintă sănătatea și bunăstarea oamenilor. Ne asigurăm că proiectele clienților, angajaților temporari și ai colegilor noștri sunt efectuate în mod bine organizat. Pentru a lucra în Olanda toată lumea are nevoie de un număr BSN (număr de asigurare socială). Angajații pot solicita personal acest număr prezentând un card de identitate sau un pașaport valabil. În acest demers vă vor ajuta colegii români. Dacă aveți număr de asigurare socială, aduceți în original formularul tipizat emis de administrația fiscală.

ASIGURARE

În Olanda asigurarea de sănătate este obligatorie, motiv pentru care angajații noștri sunt obligați să își facă asigurare de sănătate. Acest lucru vă oferă siguranță în caz de accident sau îmbolnăvire în timpul serviciului în Olanda. Aveți ocazia să vă faceți asigurarea independent sau prin intermediul Covebo. Și în această privință vă pot sfătui colegii noștri români.

PERSOANĂ DE CONTACT PENTRU ROMÂNIA

Echipa de intermediere Covebo oferă importanță legăturilor interpersonale, consultanței și dezvoltării profesionale. Asta înseamnă că ne întâlnim personal cu toată lumea care va lucra pentru noi. Recrutarea și selectarea candidaților este în sarcina colegilor români. Colegii noștri români de la Covebo ajută la păstrarea legăturii cu angajații români. Puteți să le adresați lor orice întrebare legată de locul de muncă în timpul șederii în Olanda. Ei lucrează de mai mulți ani în Olanda și vă asigură asistență specială și sprijin. După ce ajungeți în Olanda agenții iau imediat legătura cu dvs. și vă ajută să puteți începe lucrul cât mai repede.

ECHIPAMENTE ȘI ÎMBRĂCĂMINTE DE LUCRU

Ni se pare important ca angajații noștri să fie tratați corespunzător și să ajungă cu echipamente adecvate la locul de muncă. Din acest motiv vă asigurăm haine de lucru, pantofi de protecție și, în caz de nevoie, unelte adecvate și echipamente de protecție.

NU AȚI GĂSIT ÎNCĂ LOCUL DE MUNCĂ DORIT?

Informați-vă despre ultimele oferte de muncă prin e-mail, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru!

Informați-vă despre ultimele locuri de muncă