Filtrare
Resetare filtre
25 km
Domeniul de activitate
Funcţie
Ore pe săptămână
Resetare filtre
Afișează 0 rezultate
Afișează 0 rezultate

Locuri de muncă în Olanda 

Cauți un loc de muncă în străinătate cu cazare şi plată săptămânală? Avem oferte de muncă pentru candidaţi cu experienţă în domeniile reparaţii auto, construcţii, prelucrarea metalului, instalaţii şi tehnologie. De asemenea oferim locuri de muncă pentru necalificaţi în fabrici sau depozite. Verifică toate locurile de muncă şi aplică la locul de muncă dorit!

În fiecare zi de luni noi oferte de locuri de muncă în e-mail-ul tău?

Nu există rezultate pentru căutarea dvs

Încercați eventual următoarele:
  • Modificați căutarea
  • Nu găsiți un post vacant potrivit? Încercați o solicitare deschisă
  • Încercați alți termeni de căutare
  • Aveți vreo întrebare? Luați legătura cu unul dintre birourile noastre

Solicitare deschisă

Te ajutăm să îți găsești job-ul potrivit!

Căutați o filială

40+ birouri aflate în Olanda și 11 birouri în alte orașe din Europa

Nu ai găsit ceea ce căutai?

  • Îți vom trimite o dată pe săptămână noi oferte de locuri de muncă;
  • în funcție de căutarea ta;
  • E-mail doar pentru oferte noi de muncă.

Locuri de muncă în construcţii/instalaţii

Sunteți instalator, electrician, instalator de panouri solare sau specialist HVAC cu experienţă şi în căutarea unui loc de muncă? Oferim locuri de muncă cu începere imediată în domeniul instalaţiilor în Olanda. Verificați posturile vacante în instalații.

Locuri de muncă în prelucrarea metalului

Cauți un loc de muncă în prelucrarea metalului? Avem locuri de muncă pentru sudori, operatori CNC, lăcătuşi. Veți găsi aici toate posturile vacante din prelucrarea metalului.

Locuri de muncă în fabrici

Sunteţi o persoană îndemânatică și mereu activă, dar fără o calificare speficică?  Oferim locuri de muncă pentru muncitori necalificați, majoritatea locurilor de muncă sunt de operatori în fabrică în diferite domenii.  Aveți permis de conducere și vorbiți engleză conversaţional? Aplică acum la unul din locurile de muncă în producţie.

Locuri de muncă în logistică

Domeniul logistic este în continuă mișcare şi progres. Domeniul comerțului electronic în Olanda este în plină expansiune și, prin urmare, sunt disponibile o mulțime de locuri de muncă în logistică. Ai permis de conducere și vorbești limba engleză la nivel mediu? Verificați toate posturile vacante în logistică și aplicați acum!

Locuri de muncă în reparaţii auto

Locurile de muncă în industria reparaţiilor auto în străinătate sunt mai ușor de găsit decât v-ați aștepta. Lucraţi ca tinichigiu, găsiți un job ca mecanic auto sau orice altceva. Avem o mulțime de oportunități de angajare pentru candidaţi cu experienţă în domeniul auto. Alegeți un loc de muncă în domeniul auto potrivit experienţei dumneavoastră.