Electrician

Informații

  • Electrician
  • Locuri de muncă tehnice
  • Nijkerk
  • 6 august 2018

MAATT este o divizie a Covebo a cărei activitate se concentrează în totalitate pe instalațiile tehnice. Maatt doreşte să mențină o relaţie loială şi pe termen lung cu angajaţii săi. Calitatea, respectul, încrederea și siguranţa sunt cuvintele cheie pentru succes

Atribuțiile dvs.

Ca  electrician  veți lucra la instalarea, întreținerea și repararea diferitelor instalații și sisteme electro-tehnice. Avem diverse proiecte în domeniul construcțiilor industriale și al construcțiilor de locuințe, proiecte pentru persoane fizice și proiecte de renovare și automatizare. Împreună cu  dvs., căutăm constant proiectul potrivit. Te descurci  la munca şi eşti mulţumit? Dacă este cazul, vom face tot posibilul să ramaneti acolo!

Ce așteptări avem de la dvs.

Ca electrician la  Maatt sunteți cartea  de vizită a companiei noastre. Doriți să faceți parte dintr-o echipă care realizează proiecte tehnice ambiţioase ? Pentru postul de electrician trebuie să îndepliniți următoarele condiții:
- experienta ca electrician
-  permis de conducere;
- certificat VCA sau dorinţa de a obţine VCA  in mod gratuit

Ce oferim

Salariu atractiv și condiții optime de muncă. În plus, Covebo deţine un buget pentru ca angajațil săi externi să poată beneficia de cursuri de formare și specializare. Dacă nu dețineti autoturism sau unelte proprii, vă putem ajuta!

Pentru mai multe informații, contactați-ne prin telefon, e-mail sau social media.

Anunțați un prieten


Mihai Stanciu

+40344630016
stanciu@covebo.ro

Aplicație Electrician

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație