Reparator de daune auto

Informații

  • Reparator de daune auto
  • Locuri de muncă tehnice
  • Nijkerk
  • 17 ianuarie 2018

Suntem în permanență deschisi pentru un reparator cu experiență în domeniul autoturismelor. Avand un grupul mare de clienți, avem capacitatea de a vă găsi un loc de muncă adecvat în mai multe zone din Olanda.

In acest moment avem  un grup stabil de reparatori de daune auto, dar piața este deschisă pentru mai mulți. Oamenii ne întreabă uneori care este durata contractului, cu noi este pe termen lung, pentru că nu vrem să lăsăm oamenii buni să plece!

Atribuțiile dvs.

Ca reparator de daune auto, sunteți responsabil pentru toate pregătirile înainte ca mașina să fie vopsită prin pulverizare: șlefuirea, chituirea, amorsarea, pregătirea mascării și obtinerea obiectului fără praf.

Ce așteptări avem de la dvs.

Experienta dovedita in pregatirea masinilor avariate, experienta in asamblarea si dezasamblarea componentelor masinii. Să  lucrati bine și precis. De asemenea, sa puteți vorbi independent în engleză și sa aveți o atitudine flexibilă față de programul de lucru.

Ce oferim

 Oferim salarii competitive conform legilor și reglementărilor olandeze. Nu lucrăm cu A1 sau  alte construcții. Desigur, plătim și asigurăm locuințele, asigurările de sănătate și transportul în Țările de Jos. Veți fi îndrumat acolo unde este necesar și, de asemenea, îndrumărea la locul de munca poate face parte din proces. Scopul nostru este de a construi împreună o relație pe termen lung, oferind stabilitate și o creștere progresivă a salariului și a beneficiilor.

 

Pentru mai multe informații, contactați-ne prin telefon, e-mail sau social media

Anunțați un prieten


Rene Brink

+31 (0)6 10897418
brink@covebo.nl

Aplicație Reparator de daune auto

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație