Sudor MIG/MAG (Sistem robotizat)

Informații

  • Sudor MIG/MAG
  • Locuri de muncă tehnice
  • Lelystad
  • 21 martie 2019

Pentru un client din Lelystad (Olanda) căutăm sudori MIG/ MAG.

Informații despre clientul nostru

Clientul este specializat în fabricarea de platforme de încărcare și egalizare pentru centrele de distribuție.

Atribuțiile dvs.

Căutăm candidaţi care pot lucra în mod independent in realizarea rampelor de încărcare conform planurilor tehnice. Trebuie să efectuaţi operaţiuni de asamblare, sudare, polizare și şlefuire. Compania a fost înființată în anii 1960 iar din cauza volumului ridicat de muncă se lucrează momentan în două schimburi. Acest loc de muncă oferă stabilitate și posibilitatea de a munci pe termen lung. Colaborarea nu este bazată pe proiect, ci pe o perioadă mai lungă de timp de aceea căutăm candidaţi care doresc un viitor stabil.

Ce așteptări avem de la dvs.

Deţineti autorizaţii de sudură pentru procedeele MIG /MAG și aveți o experiență în domeniu de mai mulţi ani. Este important să aveți experiență cu materiale cu grosimi ce variază între 3-15 mm. Pentru noi un aspect important este dorinţa din partea candidatului de a colabora pe termen lung.
 

Ce oferim

Pe lângă stabilitate, oferim un salariu de 500 EUR net pe săptămână la 40 de ore lucrate. Cazarea, asigurarea de sănătate și maşina de serviciu sunt plătite de angajator. De asemenea colegii noştri români vă pot oferi asistenţă sau îndrumare dacă este necesar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin telefon, e-mail sau Facebook.
 

Anunțați un prieten


Catalina Ungureanu

+40344630016
ungureanu@covebo.ro

Aplicație Sudor MIG/MAG (Sistem robotizat)

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație