Sudor TIG (industria alimentară)

Informații

  • Sudor TIG
  • Locuri de muncă tehnice
  • Doetinchem
  • 21 martie 2019

Clientul nostru este o companie care produce echipamente şi componente pentru brutării /industria alimentară.

Informații despre clientul nostru

Compania unde veți lucra activează în domeniul fabricării echipamentelor de brutărie pentru companii din întreaga lume. Echipamentul care se fabrică este specific mai multor tipuri de produse de panificație.
 

Atribuțiile dvs.

Căutăm 2 sudori ce pot suda tablă de inox și piese pentru echipamentele pe care compania le produce. Lucrările sunt în mare parte de serie iar procedura de sudură TIG pe care sunteţi nevoiţi să o realizaţi nu este dificilă. Va trebui să asamblați şi să montaţi echipamente de dimensiuni mici. Este important ca sudorii să poată lucra foarte precis.
 

Ce așteptări avem de la dvs.

Trebuie să aveți experiență dovedită în sudarea prin procedeul TIG. Autorizaţiile valabile nu sunt necesare dar este important să vorbiți limba engleză.
 

Ce oferim

Salariu atractiv și condiții optime de muncă. Oferim instruire și îndrumare dacă este necesar. Pentru Covebo este important ca oamenii să deţină toate instrumentele pentru a profesa, astfel încât vi se oferă o mașină de serviciu dacă este necesar, precum și haine de lucru. Locuința de serviciu este o cameră pentru o persoană, la o distanță cât mai apropiată de locul de muncă.

Pentru mai multe informații, contactați-ne prin telefon, e-mail sau Facebook. 

Anunțați un prieten


Catalina Ungureanu

+40344630016
ungureanu@covebo.ro

Aplicație Sudor TIG (industria alimentară)

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație