Sudor

Informații

  • Sudor
  • Locuri de muncă tehnice
  • Nijkerk
  • 21 august 2018

Suntem în permanență deschisi pentru sudori de orice fel. Cu un grup mare de clienți avem posibilitatea de a vă găsi un loc de muncă potrivit. Pentru noi experiența este mai importantă decât certificatul de sudor. Unii clienți solicită certificate valabile și, în cazul în care nu aveți astfel de certificate, noi le putem obtine.

Atribuțiile dvs.

Veți suda tot felul de structuri sau proiecte. Acest lucru poate varia de la instalațiile de producție, structuri industrie grea, nave sau conductele din industria prelucrătoare. Totul depinde de experiența și interesele dvs.

Ce așteptări avem de la dvs.

Experiența este cuvântul cheie. Certificarea valabilă ar fi un beneficiu, dar nu este cu adevărat necesar. Unii clienți solicită acest lucru deoarece au o activitate care trebuie făcută în funcție de clasificare. Când trimiteti CV-ul, mentionati, de asemenea, proiectele în care ati lucrat, tipul materialelor, ce pozitii de sudare și locațiile

Ce oferim

Oferim salarii competitive conform legilor și reglementărilor olandeze. Nu lucrăm cu A1 sau  alte construcții. Desigur, plătim și asigurăm locuințele, asigurările de sănătate și transportul în Țările de Jos. Veți fi îndrumat acolo unde este necesar și, de asemenea, îndrumărea la locul de munca poate face parte din proces. Scopul nostru este să construim împreună o relație pe termen lung, oferind stabilitate și o creștere progresivă a salariului și a beneficiilor.


Pentru mai multe informații, contactați-ne prin telefon, e-mail sau social media

Anunțați un prieten


Catalina Ungureanu

+40344630016
ungureanu@covebo.ro

Aplicație Sudor

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație