Sudor MIG/MAG (136/138)

Informații

  • Sudor MIG/MAG
  • Locuri de muncă tehnice
  • Olanda
  • 20 martie 2019
Pentru o companie din sudul Olandei căutăm candidaţi care au experiență dovedită în sudarea prin procedeul MIG / MAG. Pentru acest beneficiar căutăm sudori care sunt interesaţi de o colaborare pe termen lung și nu doar pentru un singur proiect.
 
 

Informații despre clientul nostru

Compania este activă în diverse domenii de activitate printre care instalații off shore, construcții tubulare şi alte structuri metalice. Lucrați cu colegi calificați și cu mașinării moderne pentru a obține cele mai bune rezultate. De asemenea, lucrăm îndeaproape cu parteneri renumiți pentru operațiuni specifice, clienții noștri având cerințe ridicate privind calitatea și viteza. Faptul că avem un parteneriat cu mulți beneficiari de ani de zile este o dovadă că îndeplinim cu succes cerințele de calitate. Prin devotament, profesionalism şi pasiune încercăm să îndeplinim aceste exigenţe ridicate de pe piaţa muncii.
 

Atribuțiile dvs.

Sunteţi un sudor cu experienţă ce poate lucra în mod independent şi deţineţi autorizaţii 136 sau/şi 138. In cazul în care autorizaţiile nu mai sunt valabile sau ștampilate, putem realiza validarea autorizaţiilor prin intermediul partenerilor noștri.
 

Ce așteptări avem de la dvs.

Una din cerinţe este să se lucreze independent și, prin urmare, este important să vorbiţi engleza. Cunoaşterea limbii engleze este importantă nu doar pentru a înţelege cerinţele profesionale ci şi pentru a socializa cu colegii la locul de muncă.
 

Ce oferim

Oferim un loc muncă stabil și pe termen lung. Colaborarea nu este bazată pe proiect, ci pe o perioadă mai lungă de timp. Căutăm candidaţi care doresc un viitor stabil şi pentru care condiţiile cum ar fi locuințele de serviciu, consilierea etc., sunt la fel de importante ca și banii pe care îi câștigă. Salariu atractiv și condiții optime de muncă. Oferim instruire și îndrumare dacă este necesar. Pentru Covebo este important ca oamenii să deţină toate instrumentele necesare pentru a profesa, astfel încât vi se oferă o mașină de serviciu dacă este necesar, precum și haine de lucru. Locuința de serviciu este o cameră pentru o persoană, la o distanță cât mai apropiată de locul de muncă.
Pentru mai multe informații, contactați-ne prin telefon, e-mail sau pe Facebook.
 

Anunțați un prieten


Catalina Ungureanu

+40344630016
ungureanu@covebo.ro

Aplicație Sudor MIG/MAG (136/138)

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație