Tubulator (hală)

Informații

  • Instalator de conducte
  • Locuri de muncă tehnice
  • Ridderkerk
  • 15 martie 2019
Pentru o companie din sudul Olandei căutăm candidați care au experiență în pregătirea ţevilor în hală de toate dimensiunile şi diametrele pentru industria navală.
 

Informații despre clientul nostru

Compania este specializată în fabricarea țevilor din oțel, inox și cunifer pentru construcția de iahturi de lux. Compania are peste 21 de ani de experiență, în prezent fiind una din cele mai dinamice şi inovatoare companii din domeniu.
 

Atribuțiile dvs.

În calitate de tubulator hală, sunteți responsabil de prefabricarea țevilor de diverse diametre și materiale conform schițelor, planului tehnic sau instrucțiunilor. Prin altele, asamblați țevi, flanșe, fitinguri și coturi.  Vă asigurați că țevile sunt asamblate şi îmbinate corect, conform cu informatiile izometrice.
 

Ce așteptări avem de la dvs.

Experiență în domeniul asamblării în hală, preferabil în industria navală şi cunoştinţe solide de izometrie.

 

Ce oferim

Salariu atractiv și condiții optime de muncă. Oferim instruire și îndrumare dacă este necesar. Pentru Covebo este important ca oamenii să deţină toate instrumentele pentru a profesa, astfel încât vi se oferă o mașină de serviciu dacă este necesar, precum și haine de lucru. Locuința de serviciu este o cameră pentru o persoană, la o distanță cât mai apropiată de locul de muncă.
Pentru mai multe informații, contactați-ne prin telefon, e-mail sau social media

Anunțați un prieten


Catalina Ungureanu

+40344630016
ungureanu@covebo.ro

Aplicație Tubulator (hală)

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație