Lacatus naval

Informații

  • Locuri de muncă tehnice
  • Alblasserdam, Oss, Lemerwerder (DE)
  • 21 august 2018

Pentru o companie internațională specializată în sisteme HVAC pentru proiecte mari, căutăm persoane care au experiență diversă ca lăcătuş in montarea conductelor HVAC.

Informații despre clientul nostru

Recrutăm în special pentru şantiere navale. Angajatorul este activ la nivel mondial în fabricarea sistemelor de HVAC la bordul navelor (nou construite). Acest lucru poate varia de la navele comerciale de transport la iahturile de lux. În acest moment activăm în mai multe locații din Olanda și Germania.

Atribuțiile dvs.

Veți efectua operaţiunile de lăcătuşerie propriu-zise, flanşare, haftuire, sudură simplă MIG/MAG conform planurilor tehnice. Veți munci alături de o echipă de lăcătuşi experimentați care lucrează deja de câțiva ani acolo. Proiectele sunt pe perioada indelungată, 3 ani. Căutăm candidaţi ce doresc stabilitate şi continuitate.

Ce așteptări avem de la dvs.

Este necesar să aveți o experiență de mai mulți ani în domeniul construcțiilor navale ca lăcătuş. De asemenea să puteţi lucra conform planurilor tehnice și să puteţi vorbi engleza. Veţi munci individual, prin urmare cunoaşterea limbii engleze este importantă.

Ce oferim

Salariu atractiv și condiții optime de muncă. În plus, Covebo deţine un buget pentru ca angajații săi externi să poată beneficia de cursuri de formare și specializare. Dacă nu dețineti autoturism sau unelte proprii, vă putem ajuta!

Pentru mai multe informații, contactați-ne prin telefon, e-mail sau social media

Anunțați un prieten


Catalina Ungureanu

+40344630016
ungureanu@covebo.ro

Aplicație Lacatus naval

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație