Instalator

Informații

  • Instalator
  • Locuri de muncă tehnice
  • Eindhoven
  • 26 iulie 2018

Suntem permanent deschis pentru instalatori cu experiență de orice fel. Avand un grupul mare de clienți, vă putem găsi un loc de munca adecvat. Sunteți potrivit pentru poziția de instalator dacă cunoașteți toate lucrările de instalații sanitare necesare în clădiri industriale sau în locuințe. În acest moment, avem un grup stabil de instalatori care lucrează continuu pentru noi. Oamenii ne întreabă uneori care este durata unui contract, cu noi este pe termen lung, pentru că nu vrem să lăsăm oamenii buni să plece!

Atribuțiile dvs.

Împreună cu colegii dvs. veți lucra la diferite proiecte, acestea putând fi clădiri industriale, dar pot fi și locuințe. Se pot face toate tipurile de instalații sanitare. De la unitățile sanitare la încălzirea prin pardoseală și totul între ele. Deoarece există numeroase tipuri de lucru, oferim, de asemenea, educație acolo unde este necesar. În academia noastră putem explica și arăta cum funcționează în Olanda. În acest fel, vă vom ajuta mereu acolo unde este necesar.

Ce așteptări avem de la dvs.

Experiența este cuvântul cheie. Certificarea valabilă ar fi un beneficiu, dar nu este cu adevărat necesar. In functie de experiența și cunoștințele dvs., putem căuta clienți și proiecte potrivite

Ce oferim

Oferim salarii competitive conform legilor și reglementărilor olandeze. Nu lucrăm cu A1 sau  alte construcții. Desigur, plătim și asigurăm locuințele, asigurările de sănătate și transportul în Țările de Jos. Veți fi îndrumat acolo unde este necesar și, de asemenea, îndrumărea la locul de munca poate face parte din proces. Scopul nostru este de a construi împreună o relație pe termen lung, oferind stabilitate și o creștere progresivă a salariului și a beneficiilor.

 

Pentru mai multe informații, contactați-ne prin telefon, e-mail sau social media

Anunțați un prieten


Andrei Dobre

+40344630016
dobre@covebo.ro

Aplicație Instalator

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație