Mecanic Montaj Remorci Camioane

Informații

  • Mecanic de camioane
  • Locuri de muncă tehnice
  • Wijchen
  • 22 august 2018

Sunteţi o persoană căreia ii place să lucreze cu unelte, aveţi afinităţi tehnice şi sunteţi dornic să invăţaţi, atunci sunteţi mecanicul de montaj remorci camione pe care il căutăm.

Informații despre clientul nostru

O afacere de familie fondată în 1881, este o companie internațională care oferă clienților săi soluții pentru domeniul transportului rutier excepțional. Ei proiectează și construiesc remorci de cea mai bună calitate, cu o capacitate de încărcare utilă de 20 până la 200 de tone.

Atribuțiile dvs.

Veți lucra în departamentul de asamblare. Veți fi instruiţi astfel încât să cunoașteți bine fişa postului și colegii. Există aproximativ 20 de colegi la linia de productie  și un coordonator de producţie care este supraveghetorul tău. Veți primi haine și încălțăminte de lucru din prima zi de muncă. În plus, vi se vor explica regulile de protecţia muncii deoarece investim in siguranța dumneavoastră și siguranța colegilor dumneavoastră.

• Asamblarea remorcilor pe baza schemelor de lucru

• Controlul operaţiunilor si a pieselor pe baza unei liste pentru buna funcţionare a remorcilor

• Responsabilitatea la locul de muncă pentru curăţenie şi siguranţă

Ce așteptări avem de la dvs.


Experiența în domeniul mecanicii de montare şi afinităţi tehnice. Cunoștințele despre sistemele hidraulice-pneumatice și electrice reprezintă un avantaj.

Ce oferim

Salariu atractiv și condiții optime de muncă. Oferim instruire și îndrumare dacă este necesar. Pentru Covebo este important ca oamenii să deţină toate instrumentele pentru a profesa, astfel încât să vi se oferă o mașină de serviciu dacă este necesar, precum și haine de lucru. Locuința de serviciu este o cameră pentru o persoană, la o distanță cât mai apropiată de locul de muncă

Pentru mai multe informații, contactați-ne prin telefon, e-mail sau social media.

Anunțați un prieten


Oana Spulber

+31 (0)88 1410793
spulber@covebo.nl

Aplicație Mecanic Montaj Remorci Camioane

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație