Pregătitor pentru vopsire structuri metalice

Informații

  • Vopsitor industrial
  • Locuri de muncă tehnice
  • Barneveld
  • 31 august 2018

Căutăm pregătitori cu experiență pentru recondiţionarea construcţiilor metalice.

Informații despre clientul nostru

Este o companie de mici dimensiuni din zona Barneveld care lucrează cu o echipă mică de profesioniști. Nu realizează doar operaţiunea de coating/vopsire, ci și sablare, pulverizare metalică, zincare, cromarea și recondiţionarea. Firma operează in branşă de zece ani și, datorită volumului de muncă, caută oameni care doresc să profeseze in acest domeniu și să evolueze.

Atribuțiile dvs.

Căutăm candidaţi cu experiență în pregătirea elementelor metalice. Lucrarea poate consta în pregătirea pieselor prin şlefuire/sablare, degresarea pieselor, suspendarea pieselor de metal în sistemul de transport.

Ce așteptări avem de la dvs.

Cea mai importantă cerință este să aveți experiență în recondiţionarea pieselor metalice și şă cunoaşţeţi toate aspectele legate de structurile metalice.Candidatul ideal este harnic şi disponibil pentru program prelungit, flexibil și entuziast.  Atestatul de stivuitorist reprezintă un avantaj. Datorită caracterului internațional al angajaților companiei, este necesară engleza la nivel conversaţional.

Ce oferim

Salariu atractiv și condiții optime de muncă. Oferim Instruire și îndrumare dacă este necesar. Pentru Covebo este important ca oamenii să deţină toate instrumentele pentru a profesa, astfel încât să vi se oferă o mașină de serviciu dacă este necesar, precum și haine de lucru. Locuința de serviciu este o cameră pentru o persoană, la o distanță cât mai apropiată de locul de muncă

Pentru mai multe informații, contactați-ne prin telefon, e-mail sau social media

Anunțați un prieten


Oana Spulber

+31 (0)88 1410793
spulber@covebo.nl

Aplicație Pregătitor pentru vopsire structuri metalice

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație