Electrician

Informații

  • Electrician
  • Locuri de muncă tehnice
  • Nijmegen
  • 16 ianuarie 2018

Suntem în permanență deschisi pentru orice electrician cu experiență. Cu grupul mare de clienți pe care il avem, va putem găsi un loc de muncă. Sunteți potrivit pentru poziția de electrician dacă cunoașteți toate lucrările necesare în clădiri industriale, în locuințe sau la bordul unei nave.

Ceea ce experimentăm este că avem un grup stabil de electricieni care lucrează pentru noi în mod continuu. Oamenii ne întreabă uneori cât este durata unui contract, cu noi este pe termen lung, pentru că nu vrem să lăsăm oamenii buni să plece!

Atribuțiile dvs.

împreună cu colegii dvs. veți lucra la diverse proiecte, acestea putând fi clădiri industriale, locuințe sau la bordul unei nave de tip newbuild, totul depinde de experiența dvs. în trecut. Se pot realiza tot felul de lucrări, montarea canalelor de perete și a traseelor de cabluri, tragerea cablurilor și a cablurilor și asamblarea finală a diferitelor prize, comutatoare și dispozitive. Puteți, de asemenea, să fiți activ cu instalarea și punerea în funcțiune a alarmei, a camerelor de securitate și a protecției împotriva incendiilor. În academia noastră putem explica și arăta modul de lucru în Olanda. În acest fel vă putem ajuta întotdeauna acolo unde este necesar.

Ce așteptări avem de la dvs.

Experiența este cuvântul cheie. Certificarea valabilă ar fi un beneficiu, dar nu este cu adevărat necesar. Bazându-vă pe experiența și cunoștințele dvs., putem căuta clienți și proiecte potrivite.

Ce oferim

Oferim salarii competitive conform legilor și reglementărilor olandeze. Nu lucrăm cu A1 sau  alte construcții. Desigur, plătim și asigurăm locuințele, asigurările de sănătate și transportul în Țările de Jos. Veți fi îndrumat acolo unde este necesar și, de asemenea, îndrumărea la locul de munca poate face parte din proces. Scopul nostru este să construim împreună o relație pe termen lung, oferind stabilitate și o creștere progresivă a salariului și a beneficiilor.


Pentru mai multe informații, contactați-ne prin telefon, e-mail sau social media 

Anunțați un prieten


Mihai Stanciu

+40344630016
stanciu@covebo.ro

Aplicație Electrician

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație