Montator panouri solare

Informații

  • Montator de panouri solare
  • Locuri de muncă în construcție
  • Eindhoven
  • 17 august 2018

Suntem in căutare de candidați care au experiență în montarea panourilor solare pe acoperișuri.

Informații despre clientul nostru

Firma angajatoare este furnizor de sisteme climateeice, electricitate, siguranță si multe alte sisteme pentru locuinţe şi birouri. 

Atribuțiile dvs.

Lucrările de asamblare constau în montarea panourilor solare pe acoperișuri înclinate și plate, în special locuinţe private, astfel încât un comportament orientat către client şi o înfățișare plăcută sunt necesare. Lucrăm în principal cu ESDEC (Clickfit și Flat Flix Fusion). Veți conduce până la locul de muncă și trebuie să fie conștienți de faptul că proiectele de lucru pot fi pe întreg teritoriul Olandei. Este important să aveţi cunoștințe de orientare spațială și, cel mai important, să nu vă temeți de înălțimi și să lucraţi conform regulilor de siguranţă.

Ce așteptări avem de la dvs.

Experiență cu lucrările în aer liber și la înălțime. Înțelegerea și respectarea instrucțiunilor de siguranță și apt pentru lucrul la înălțime. Experiența in montarea panourilor solare reprezintă un avantaj.

Ce oferim

Salariu atractiv și condiții optime de muncă. Oferim instruire și îndrumare dacă este necesar. Pentru Covebo este important ca oamenii să deţină toate instrumentele pentru a profesa, astfel încât să vi se oferă o mașină de serviciu dacă este necesar, precum și haine de lucru. Locuința de serviciu este o cameră pentru o persoană, la o distanță cât mai apropiată de locul de muncă.

Anunțați un prieten


Dragos Neamtu

+31 (0)88 1410793
neamtu@covebo.nl

Aplicație Montator panouri solare

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație