Montator gresie si faianta

Informații

  • Faianțar
  • Locuri de muncă în construcție
  • Nijkerk
  • 8 februarie 2018

Sunteți un montator de gresie şi faianţă pe care angajatorii noștri îl caută? Cautăm montatori cu experienta pentru diverse proiecte in Olanda.

Atribuțiile dvs.

În această funcţie lucrați pentru diferite proiecte din centrul Olandei. Pentru acest post veți monta gresie și faianţă in băi, toalete, piscine, abatoare. Veţi lucra singur sau veţi face parte dintr-o echipă pentru lucrări noi de construcție, întreținere și renovare în conformitate cu reglementările de siguranță.

Ce așteptări avem de la dvs.

Pentru această poziție este important să aveți o certificare in domeniul construcţiilor, de preferință montator gresie şi fainaţă. Deţii experiență demonstrabilă in acest domeniu, dai dovadă de flexibilitate,  eşti orientat spre calitatea serviciilor şi poţi lucra in mod independent. Experiența de lucru în Olanda reprezintă un avantaj. Este important deţineţi propriile unelte (de mână) și, eventual o diplomă VCA. În plus, căutăm pe cineva cu o experiență  în construcții cât și renovări.

Ce oferim

Salariu atractiv și condiții optime de muncă. În plus, Covebo deţine un buget pentru ca angajațil săi externi să poată beneficia de cursuri de formare și specializare. Dacă nu dețineti autoturism sau unelte proprii, vă putem ajuta!
Pentru mai multe informații, contactați-ne prin telefon, e-mail sau social media.

Anunțați un prieten


Oana Spulber

+31 (0)88 1410793
spulber@covebo.nl

Aplicație Montator gresie si faianta

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație