Tencuitor

Informații

  • Tencuito
  • Locuri de muncă în construcție
  • Nijkerk
  • 21 august 2018

Suntem in căutare de tencuitori pentru diferiţi angajatori din Olanda. Firmele angajatoare operează atât în sectorul privat, cât și în domeniul construcțiilor industriale şi construcții noi și renovări

Atribuțiile dvs.

Pentru acest post căutăm tencuitori pentru lucrări și proiecte private în construcții industriale şi civile. Sunteți desigur, orientat spre calitatea serviciilor, înțelegeți că sunteți ‘’in vizită’’ la client. Lucrați cu pasiune și sunteţi atent la detalii, profesionismul are o  importanță majoră. Desigur, sunteți familiarizați cu cele mai recente tehnici și, de preferință, aveți permis de conducere și autoturism propriu. Dacă dețineţi permis de conducere, dar nu aveți autoturism propriu, vă putem ajuta!

Ce așteptări avem de la dvs.

Pentru această funcție este importantă flexibilitatea și atitudinea faţă de client. Atenţia pentru detalii, atenţia pentru rezultatul final și spiritul de iniţiativă sunt de asemenea importante.
În plus, îndepliniți următoarele cerințe :
- Să puteţi demonstra că aveţi experienţă ca tencuitor
- Atenție pentru rezultatul final
- Permis de conducere  categoria B
- În posesia diplomei VCA (avantaj)
- În posesia propriilor unelte
 

Ce oferim

Salariu atractiv și condiții optime de muncă. În plus, Covebo deţine un buget pentru ca angajațil săi externi să poată beneficia de cursuri de formare și specializare. Dacă nu dețineti autoturism sau unelte proprii, vă putem ajuta!
Pentru mai multe informații, contactați-ne prin telefon, e-mail sau social media.
 

Anunțați un prieten


Dragos Neamtu

+31 (0)88 1410793
neamtu@covebo.nl

Aplicație Tencuitor

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație