Instalator naval

Informații

  • Instalator de conducte
  • Locuri de muncă tehnice
  • Alblasserdam
  • 22 august 2018

Pentru o companie internațională specializată în sisteme HVAC pentru proiecte mari, căutăm candidaţi care au experiență cu tot felul de conducte. Pentru acest loc de muncă dorim oameni care au experiență în construcția de nave.

Informații despre clientul nostru

Recrutăm în special pentru şantierele navale. Angajatorull este activ în întreaga lume în fabricarea sistemelor HVAC și a instalațiilor sanitare la bordul navelor (construcţie nouă). Acest lucru poate varia de la navele comerciale de transport la iahturile de lux. În acest moment activăm în mai multe locații din Olanda și Germania.

Atribuțiile dvs.

Vă veţi ocupa de tot felul de instalații sanitare (tubulaturi) la bordul navelor nou construite. Acest lucru inseamnă că veţi lucra cu diferite tipuri de ţevi.

Ce așteptări avem de la dvs.

Experiență cu toate tipurile de tubulatură utilizate în instalațiile sanitare, preferabil în industria navală. Puteți comunica în limba engleză și puteți citi și interpreta planuri tehnice.

Ce oferim

Salariu atractiv și condiții optime de muncă. Oferim instruire și îndrumare dacă este necesar. Pentru Covebo este important ca oamenii să deţină toate instrumentele pentru a profesa, astfel încât să vi se oferă o mașină de serviciu dacă este necesar, precum și haine de lucru. Locuința de serviciu este o cameră pentru o persoană, la o distanță cât mai apropiată de locul de muncă.

Anunțați un prieten


Andrei Dobre

+40344630016
dobre@covebo.ro

Aplicație Instalator naval

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație