Instalator

Informații

  • Instalator
  • Locuri de muncă tehnice
  • Nijkerk
  • 12 august 2018

MAATT este o divizie a Covebo a cărei activitate se concentrează în totalitate pe instalațiile tehnice. Maatt doreşte să mențină o relaţie loială şi pe termen lung cu angajaţii săi. Calitatea, respectul, încrederea și siguranţa sunt cuvintele cheie pentru succes

Atribuțiile dvs.

Ca instalator la Maatt, veți lucra la instalarea și întreținerea instalațiilor de gaz, apă și încălzire centrală. Avem diverse proiecte în domeniul construcțiilor industriale și al construcțiilor civile, proiecte pentru persoane fizice, proiecte de renovare și construcții de case de lux.

Ce așteptări avem de la dvs.

Ca instalator la Maatt sunteți cartea  de vizită a companiei noastre. Doriți să faceți parte dintr-o echipă care realizează proiecte tehnice ambiţioase? Pentru postul de instalator trebuie să îndepliniți următoarele condiții:
- experienta ca instalator
-  permis de conducere;
- certificat VCA sau dorinţa de a obţine VCA  in mod gratuit
 

Ce oferim

Salariu atractiv și condiții optime de muncă. În plus, Covebo deţine un buget pentru ca angajațil săi externi să poată beneficia de cursuri de formare și specializare. Dacă nu dețineti autoturism sau unelte proprii, vă putem ajuta!

Pentru mai multe informații, contactați-ne prin telefon, e-mail sau social media.

Anunțați un prieten


Andrei Dobre

+40344630016
dobre@covebo.ro

Aplicație Instalator

Nume

număr de telefon

Adresă de E-mail

Adresa de acasă

cod poștal

Oraș

Țară

Fișier (PDF / Word)

Necunoscut

Motivație