De ce Covebo?

Cazare

Factorul uman este cel mai important aspect pentru echipa Covebo. De aceea este esențială asigurarea unei cazări unde angajații se pot simți confortabil, unde se pot odihni după o zi de muncă și se pot simți bine în timpul liber. Ca membru ABU (Asociația Generală a Agențiilor de Intermediere) Covebo deține certificarea Certified Flex Home. Toate locuințele sunt mobilate și utilate cu echipamente de bucătărie, mașină de spălat, aspirator, televizor, internet și alte utilități de bază.

Solicitarea numărului de asigurare socială

Pentru a lucra în Olanda toată lumea are nevoie de un număr BSN (număr de asigurare socială). Angajații pot solicita personal acest număr prezentând un card de identitate sau un pașaport valabil. În acest demers vă vor ajuta colegii români. Dacă aveți număr de asigurare socială, aduceți în original formularul tipizat emis de administrația fiscală.

Persoană de contact pentru România

Echipa Covebo oferă importanță legăturilor interpersonale, consultanței și dezvoltării profesionale. Asta înseamnă că ne întâlnim personal cu toată lumea care va lucra pentru noi. Recrutarea și selectarea candidaților este în sarcina colegilor români. Colegii noștri români de la Covebo Olanda ajută la păstrarea legăturii cu angajații români. Puteți să le adresați lor orice întrebare legată de locul de muncă în timpul șederii în Olanda. Ei lucrează de mai mulți ani în Olanda și vă asigură asistență specială și sprijin. După ce ajungeți în Olanda agenții iau imediat legătura cu dumneavoastră și vă ajută să începeţi lucrul cât mai rapid.

Asigurare

În Olanda asigurarea de sănătate este obligatorie, motiv pentru care angajații noștri sunt obligați să își facă asigurare de sănătate. Acest lucru vă oferă siguranță în caz de accident sau îmbolnăvire în timpul serviciului în Olanda. Aveți ocazia să vă faceți asigurarea independent sau prin intermediul Covebo. Și în această privință vă pot sfătui colegii noștri români.

Echipamente și îmbrăcăminte de lucru

Ni se pare important ca angajații noștri să fie tratați corespunzător și să ajungă cu echipamentul adecvat la locul de muncă. Din acest motiv vă asigurăm haine de lucru, pantofi de protecție și, în caz de nevoie, unelte adecvate și echipamente de protecție.

 

Posturile noastre vacante

Căutați un job care vi se potrivește

Solicitare deschisă

Te ajutăm să îți găsești job-ul potrivit!

Filiale

Căutați o filială