Covebo România este o sucursală ce are ca scop recrutarea pentru Covebo Olanda. Toți cei cu care luaţi legătura sunt angajați Covebo, au un rol individual bine definit, dar un obiectiv comun: să creeze un mediu propice pentru candidații potriviți, astfel încât să aibă parte de o experienţă plăcută în Olanda. Recrutorii din Ploiești lucrează impreună cu angajaţii din Olanda pentru același scop! Nu percepem comision, nu tolerăm această practică. Orice recrutor care solicită bani va fi tras la raspundere.

Întrebări despre munca în Olanda

Știm răspunsul!

Ce să aduceți cu dumneavoastră?​

Pe lângă apartamentul complet echipat vă oferim lenjerii de pat și aparatură de bucătărie.
Dumneavoastră trebuie să vă ocupați de produsele de curățenie, prosoapele și hainele potrivite pentru anotimpul respectiv.
Dacă nu aveți bocanci de protecție, aceștia  sunt oferiți de Covebo deoarece sunt obligatorii la locul de muncă.
Încercați să vă gândiți la nevoile dumneavoastră, ați putea aduce ceva de citit sau lucruri pe care nu le puteți procura aici.
Medicamente se pot cumpăra și aici, dar vă sfătuim să le aduceți pe cele necesare dumneavoastră.
Dacă sosiți cu avionul, vă rugăm să vă informați în legătură cu obiectele permise în avion, mărimea și greutatea permisă a bagajului.

Puteți ajunge în Olanda cu autocarul, cu avionul sau firme de transport persoane. În toate cazurile, cheltuielile de transport trebuie să le achitați dumneavoastră.

Sosirea și ocuparea apartamentului se face, de obicei, la sfârșit de săptămână.

De cele mai multe ori angajații folosesc firmele de transport de pasageri și sunt transportați la adresă.

Între România și Olanda există curse regulate ale companiilor aeriene, acestea sunt soluții rapide și ieftine pentru a călători.
Și persoanele care aleg avionul ajung ușor la locuințe pentru că rețeaua feroviară olandeză este foarte bine pusă la punct. De la aeroportul din Eindhoven sunt autobuze spre gară la fiecare 30 de minute, călătoria fiind de aproximativ 20 de minute și ajungeți la Nijkerk făcând schimb la Utrecht. Orarul autobuzelor și stațiile poate fi găsit aici.
Dacă aterizați la Amsterdam puteți ajunge cu trenul la Nijkerk făcând schimb la Amersfoort. Asistență pentru transport feroviar găsiți aici.
Programul transportului feroviar poate fi descărcat și folosit. Deși este în limba olandeză, acesta este foarte simplu și ușor de înțeles. Descărcați aici aplicația Reisplanner! 
Înainte să călătoriți puteți căuta pe harta Google stația de autobuz, de tren, locația biroului și locul de cazare. Astfel puteți să vă orientați mai ușor la fața locului.

Pentru călătoria către Olanda puteți alege firme de transport internațional. Călătoria durează aproximativ două-trei zile, informație de care trebuie să țineți cont pentru a ajunge la data potrivită.

Pentru a lucra în Olanda aveți nevoie de numărul BSN (numărul de securitate socială), în caz contrar nu vă puteți angaja legal. Vă vom ajută pentru obținerea acestuia. În Olanda veți avea nevoie și de un cont bancar.

După ce v-ați angajat, prin intermediul portalului Covebo, aveți la dispoziție varianta în limba romană a contractului, fişele salariale și varianta scanată a documentelor oficiale.

Deplasarea la locul de muncă se realizează prin mijloace diverse în funcție de domeniul în care lucrați. În funcție de acest lucru puteți merge cu bicicleta, mașina personală sau transport asigurat de firmă. Înainte de începerea lucrului veți fi informați despre costul și utilizarea transportului.

Olanda are o rețea extinsă de autostrăzi și dacă veniți cu mașina personală puteți folosi GPS-ul sau alte aplicaţii pentru a accesa harta țării. În funcţie de durata şederii există anumite obligaţii de plată pentru autoturisme. Mai multe informații despre acest subiect  găsiți aici.

În cazul îmbolnăvirii trebuie să vă anuntaţi imediat persoana de contact din cadrul Covebo despre acest lucru. Primele două zile de boală sunt auto-finanțate, făcând parte din așa-numita perioadă de așteptare. Din a treia zi a bolii primiți despăgubiri de 70% de la UVW (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen =  Administrația de asigurări a angajaților).

Nu avem nevoie de documentele de la locurile de muncă anterioare pentru angajare și semnarea contractului.