3 min5 aprilie 2022

Magazine outlet în Olanda

 

Îţi place să te relaxezi în timpul liber la sesiuni lungi de shopping? Atunci îţi sugerăm să vizitezi unul din centrele comerciale de tip outlet din Olanda.

Ce înseamnă magazine outlet? Acest tip de magazine este des întâlnit în Europa şi reprezintă magazinele unor branduri sau case de modă renumite care vând produsele rămase înainte de lansarea noilor colecţii, dar la preţuri mult mai mici.

Dacă te aflii în Olanda şi îţi doreşti să vizitezi unul din centrele comerciale de tip outlet, ţi-am pregătit o listă cu cele mai importante magazine outlet din Olanda.

 

1.Designer Outlet Roermond

În sudul Olandei aproape de graniţa cu Belgia se află outlet-ul Roermond, unul din cele mai cunoscute centre comerciale de tip outlet din Olanda. Designer Outlet Roermond se află la doar 3 minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului Roermond. De peste 20 de ani, acest centru comercial outlet a devenit unul din cele mai mari outlet-uri din Europa, cu peste 200 de magazine și 25 de restaurante. La Designer Outlet din Roermond poți cumpăra produse de la cele mai renumite brand-uri cu reduceri de până la 70%.

Orar de funcţionare: Designer Outlet Roermond este deschis de luni până vineri de la 10:00 la 20:00. Sâmbăta și duminica magazinele sunt deschise între orele 9:00 și 21:00.

Parcare: Outlet Center din Roermond are peste 6.600 de locuri de parcare, printre care şi parcare acoperită.  Parcarea pentru o zi întreagă costă doar 4 EUR și poate fi plătită numerar sau cu card de debit. Pentru a găsi parcarea mai uşor puteţi introduce Stadsweide 2 pe GPS.

Adresa: Stadsweide 2, Roermond

Cod poştal: 6041 TD

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul https://www.weareroermond.com/designer-outlet- roermond/

 

2.Batavia Stad Fashion Outlet Lelystad

Batavia Stad se află în Lelystad şi este construit ca un oraş pentru cumpărături. Aici găsiţi peste 150 de magazine ale brandurilor premium naționale și internaționale. Batavia Stad oferă printre altele o gamă largă de articole vestimentare, bijuterii, articole pentru casă. La Batavia Stad Fashion Outlet găseşti întotdeauna ceva care se potrivește gusturilor tale, cu reduceri de la 30% până la 70%.

Orar de funcţionare: este deschis de luni până vineri de la 10:00 la 18:00. Sâmbăta și duminica magazinele sunt deschise între orele 10:00 și 20:00.

Parcare:  Batavia Stad dispune de numeroase locuri de parcare iar tariful pentru o zi de parcare este de 3 euro. Puteți plăti imediat după sosire la unul dintre cele 10 automate de plată. Puteți achita cu card de debit sau card de credit Visa ori Mastercard.

Adresa: Bataviaplein 60, Lelystad

Cod poştal: 8242 PN

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul https://bataviastad.nl/

 

3.Designer outlet Roosendaal

Cu peste 85 de magazine designer outlet Roosendaal este adresa pentru cumpărături de articole vestimentare şi articole pentru casă de la brand-uri renumite.

Acest centru comercial se află în zona de sud a Olandei, la graniţa provinciilor olandeze Noord Brabant şi Zeeland şi regiunea Flandra din Belgia.

Orar de funcţionare: este deschis de luni până duminică de la 10:00 la 20:00.

Parcare: Există numeroase locuri de parcare iar tariful pentru o zi de parcare este de 3 euro. Se poate achita numerar sau cu card de debit.

Adresa: Rosada 70, Roosendaal

Cod poştal: 4703 TB

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul https://www.mcarthurglen.com/en/outlets/nl/designer-outlet-roosendaal/

 

4.Outlet Amsterdam Aker Poort

Aker Poort în Amsterdam este un centru comercial unde veţi găsi magazine mari ale unor branduri renumite, cum este Nike. Preţurile reduse sunt la ordinea zilei şi veţi găsi diverse tipuri de magazine: articole vestimentare, articole sport, electronice si electro casnice, bricolaj.

Orar de funcţionare: este deschis de luni pană duminică şi fiecare magazin în parte are propriul orar de funcţionare, de aceea este bine să verificaţi orarul aici.

Parcare: la acest centru comercial parcarea este gratuită.

Adresa: Zuidermolenweg 50, Amsterdam

Cod poştal: 1069 CG

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul https://www.akerpoort.nl/

 

Dacă şi tu îţi doreşti să lucrezi în Olanda, Covebo oferă locuri de muncă cu cazare în Olanda pentru persoane calificate și necalificate.

Oferta locurilor de muncă o găsiţi aici.

 

Alte lucruri interesante!

Citiți mai multe bloguri din această categorie

O zi de relaxare: cele mai frumoase plaje din Olanda

3 min29 mai 2024

5 metode pentru a te simți ca acasă într-o țară străină

3 min29 aprilie 2024

Călătorind în Olanda: Ghidul de transport pentru lucrătorii români

3 min26 martie 2024