3 min2 noiembrie 2022

5 avantaje pe care le ai dacă te angajezi în Olanda

Ce beneficii ai dacă muncești în Olanda? Pe lângă oportunitatea de a lucra într-un mediu internaţional, ai mai putea lua în considerare şi următoarele avantaje:

 

1.Salariu atractiv

Principalul motiv al românilor pentru care vor să muncească în Olanda este un venit salarial mai mare decât în ​​țară. Un loc de muncă în Olanda, îți îmbunătățește situația financiară și îți permite să faci economii. Nu contează dacă economiseşti bani pentru a achiziţiona o mașină nouă, un trai mai bun sau pentru renovarea/constuirea unei locuinţe, Olanda îţi oferă posibiltatea de a lucra pe termen scurt sau termen lung şi de a economisi bani pentru scopurile tale finaciare.

Nu fi descurajat de câştigurile pe oră. Există mai multe multe tipuri de sporuri și numeroase bonusuri care ajută la obţinerea unui câştig mai ridicat:

  • Sporuri și bonusuri suplimentare - depozit frigorific, program de noapte, weekend și sărbători legale.
  • Posibiltatea de a efectua ore suplimentare – orele suplimentare îţi pot suplimenta venitul
  • Vechime – cu cât lucrezi mai mult într-un singur loc, cu atât șansele la un salariu mai mare și promovare sunt mai mari

 

2.Experienţa profesională

Olanda oferă studenţilor şi tinerilor fără experinţă posibilitatea de a acumula experinţă profesională. Înveți să lucrezi în echipă, să fii responsabil și independent. La următorul interviu această experiență internaţională și cunoștințele acumulate te vor ajuta să ieşi în evidenţă faţă de alți candidați. De asemenea, înveţi să îţi gestionezi timpul și finanțele.

Există mai multe opţiuni de angajare pentru o persoană cu calificare și experiență vastă în domeniile construcţiilor, prelucrarea metalului sau reparații auto . Sudor, operator CNC, mecanic, tinichigiu sau vopsitor auto sunt doar câteva dintre profesiile la mare căutare în Olanda. Lucrând în Olanda vă îmbunătățiți abilitățile, obțineți cunoștințe practice și utilizați cele mai noi instrumente și tehnologii. Această experiență internaţională este un pas important pentru o carieră internaţională sau o carieră în România.

Dacă consulţi oferta locurilor de muncă în Olanda vei găsi un job care ți se potrivește.

 

3. Exersarea limbii engleze

Limba oficială în Regatul Țărilor de Jos este, desigur, olandeza (neerlandeza). Cu toate acestea,  majoritatea olandezilor vorbesc foarte bine limba engleză. Vorbirea limbii engleze te va ajuta în multe planuri de viitor, pentru dezvoltarea personală, dacă doreşti să călătoreşti sau să faci cumpărături, dar mai ales te va ajuta în găsirea unui loc de muncă mai bine plătit. Pentru cei care nu vorbesc limba engleză, există mai puține oferte de muncă disponibile. Exersarea englezei la locul de muncă şi în timpul liber este un beneficiu ce îl poate oferi un job în Olanda.

Doreşti să îţi verifici nivelul de engleză? Contactează agenţii de recrutare Covebo. Te ajutăm să îţi evaluezi cunoștințele lingvistice și să alegi oferta de muncă potrivită.

 

4. Prieteni noi

În Olanda locuiesc mulți oameni din diferite țări şi colțuri ale lumii, fiind o țară cunoscută pentru toleranţă şi acceptare socială.

Un loc de muncă în Olanda îţi va oferi posibilitatea să întâlneşti persoane din diferite culturi. Atât la locul de muncă, cât și la cazare poţi socializa cu oameni din alte țări sau din diferite zone ale României. Există oricând posibilitate să vă înțelegeți atât de bine, încât să păstrați legătura și să vă vizitați pe viitor.

 

5.Călătorii

Un job în Olanda nu înseamnă doar muncă. Ai timp liber după program sau în weekend cand este momentul perfect pentru o ieşire la un pub din centrul orașului sau pentru o plimbare în parc. Pe lângă marile oraşe, puteţi vizita multe locuri pitorești cu mori de vânt tipic olandeze sau câmpurile colorate de lalele. O astfel de pauză îți poate oferi energie și motivație.

 

Ce mai aștepți? Vezi acum ultimele noastre posturi vacante! Vă invităm în Olanda!

 

Alte lucruri interesante!

Citiți mai multe bloguri din această categorie

Olanda: Destinația profesională de top pentru români

5 min13 mai 2024

Este munca în instalații sanitare dificilă? Descoperiți în acest articol!

3 min22 februarie 2024

BSN – Codul numeric personal olandez

2 min6 februarie 2024